Putteke Winter

Van 25.11.2017 17:30 tot 23:59

Het provinciaal domein De Ster is een nieuw evenement rijker: Putteke Winter, een avondwandeling met sfeervolle actes, sprookjesachtige muziek en feeërieke lichteffecten. Duizenden kaarsjes zullen het wandelpad verlichten en de wandelaars langs mooie plekjes leiden. 

Putteke Winter ontstond enkele jaren geleden in het Provinciaal Recreatiedomein De Schorre in Boom, waar het is uitgegroeid tot een vaste waarde. De formule is ondertussen overgewaaid naar verschillende provinciale domeinen in Vlaanderen en dus ook De Ster in Sint-Niklaas. Daar zal het op zaterdag 25 november voor het eerst worden georganiseerd. Duizenden kaarsen zullen een wandelpad verlichten, dan wandelaars zal leiden langs mooie plaatsen in het domein. Onderweg ontdekken wandelaars wonderlijke verhalen, vuurshows met vreemde personages, verrassende klank-& lichtspelen en sfeervolle livemuziek. 

Wie wil deelnemen, kan starten tussen 17.30 uur en 20.00 uur. Het vuurwerk is voorzien om 22.30 uur en om 1 uur sluit het domein. Tickets kosten 5 euro in voorverkoop en 8 euro aan de kassa, aan de ingang via Brokkelingenstraat. Kinderen tot 5 jaar mogen gratis binnen. Wie enkel het vuurwerk wil bijwonen, kan binnen tussen 22.00 uur en 22.30 uur en betaalt 5 euro.  Tickets zijn verkrijgbaar via mijntickets.eu

Handig om weten, is dat een deel van de wandeling moeilijk tot niet toegankelijk is voor rolstoelen of kinderwagens. Warme kledij en goede wandelschoenen zijn een aanrader.