Markt ter hoogte van het WZC De Kroon te Sint-Gillis-Waas

Beginnend op 23.05.2019 14:00

 

Op donderdag 23 mei organiseert de Welzijnsvereniging Sint-Gillis-Waas naar jaarlijkse gewoonte een markt voor de bewoners van het woonzorg-centrum en de assistentie-woningen en hun familie. De markt start om 14 uur en vindt plaats aan het woonzorgcentrum De Kroon, ter hoogte van de Zwanenhoekstraat 3, ingang 3. 

Door de verhuis van een groot aantal bewoners naar de nieuwbouw vond de marktdag vorig jaar niet plaats. Dit jaar is ze er weer met een divers aanbod van kraampjes, waaronder ook heel wat lokale handelaars, zoals Ijshoeve De Boey, Groentiek, Bloem Bloem, Zeeman… We krijgen ook het bezoek van ezeltjes. Naast de marktkramen is er de cafetaria waar een drankje en versnapering aangeboden wordt. 

De markt is een organisatie van de personeelsleden van het woonzorg-centrum De Kroon en wordt mee ondersteund door vrijwilligers. De marktdag is een mooie traditie geworden, waar de bewoners van het woonzorg-centrum en de assistentie-woningen met hun familieleden nog eens kunnen proeven van de typische marktsfeer.