KRUIBEKE. Het Kruibeekse bedrijf Verhaert Masters In Innovation en het Antwerpse digitale productbureau Bagaar slaan de handen in elkaar in het nieuwe overkoepelende merk Verhaert Digital.  Daarmee hoopt het bedrijf de mogelijkheden voor digitale end-to-end oplossingen uit te breiden met als uiteindelijk doel om een toonaangevend B2B digitaal productontwikkelingsbedrijf te worden. 

Het nieuwe merk zal alle digitale competenties omvatten van de teams bij Bagaar, Verhaert, Load en Pegus Digital. Het bedrijf levert digitale oplossingen van hoge kwaliteit, van backend, frontend en mobiele applicaties, tot hardware, elektronica en infrastructuur. De  portfolio’s van Bagaar en Verhaert zijn al zeer complementair en omvatten multinationals en start-ups in heel Europa in de slimme woningen, mobiliteits-, logistieke, FMCG, gezondheids- en ruimtevaartindustrie.

"Met deze deal gaat de AXE groep, inclusief Ahlers en Xylos, een strategisch partnerschap aan met Verhaert om samen te werken aan belangrijke innovatieprojecten. Onze werknemers en klanten zijn enthousiast om zich aan te sluiten bij Verhaert Digital, waardoor we strategisch kunnen blijven innoveren", zegt Christian Leysen, Voorzitter AXE Group. "Samen verbinden we de digitale en fysieke innovatiewereld en stellen we onze klanten in staat hun processen te optimaliseren en succesvoller nieuwe kansen te creëren. Door end-to-end oplossingen te bouwen en meer succesvolle digitale producten en toepassingen te ontwikkelen, zullen klanten hun innovatievermogen een boost geven", vervolgt Koen Verhaert, CEO Verhaert Masters in Innovation. (mb)