BEVEREN. De bibliotheek van Beveren mag dan gesloten zijn. De vraag naar naar lees-, luister- en kijkvoer blijft. De  bibliotheek organiseert een afhaaldienst, met in achtneming van de regels voor hygiëne en social distancing. 

Leners kunnen tijdens deze uitzonderlijke periode gratis maximum 10 materialen reserveren via de website beveren.bibliotheek.be of via een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als de reservering klaarstaat, neemt de bib persoonlijk contact op om een afhaalmoment in Bib Beveren of Bib Kieldrecht af te spreken. Hierbij wordt elk fysiek contact vermeden. Ook wil de bib leerkrachten ondersteunen als zij bibmaterialen voor hun leerlingen nodig hebben.

andere maatregelen

Materialen met vervaldag tijdens deze sluitingsperiode, werden automatisch verlengd tot 20 april. Indien de sluitingsperiode verlengd wordt, past de bib de vervaldatum opnieuw aan.

Materialen terugbrengen kan elke dag van 10 tot 17 uur via de terugbrengschuif van Bib Beveren of via de inleverboxen aan de filialen deelgemeenten. Boetes worden ‘bevroren’ tijdens de sluitingsperiode. (mb)