KRUIBEKE. Vandaag opent Burger King zijn achtste vestiging in ons land en het eerste in de provincie Oost-Vlaanderen. Kruibeke krijgt nog een primeur mee want de vestiging is het eerste Belgische snelwegrestaurant van de keten in België. Burger King Kruibeke is te vinden in het Texaco-tankstation aan de E17 in Kruibeke richting Antwerpen. Het restaurant is een joint venture tussen  Burger Brands Belgium en de EG Group, beheerder van tankstations en convenience retail. 

Het snelwegrestaurant in Kruibeke werd de voorbije weken grondig gerenoveerd en biedt voortaan met een oppervlakte van meer dan 500m² plaats aan 205 klanten. Het restaurant is uitgerust met zes bestelschermen en drie Coca-Cola Freestyle machines. Aan die machines kunnen klanten zelf meer dan 100 frisdrankcombinaties tappen. Heel wat klanten zullen allicht uitkijken naar de Whopper, de burger die pas na bestelling wordt gegrild boven een open vuur.  

Het restaurant is elke dag open van 10.30 uur tot 22.00 uur. Burger King en de EG Group hebben aangekondigd de komende maanden nog meer snelwegrestaurants te openen. (mb)