BEVEREN. Na een verplichte corona-stop hervat Circus Barones haar tournee met het nieuwe programma ‘The Greatest Show’.  Met zijn typische humor leidt ringmaster Patat een boeiende en gevarieerde show waarin acrobatie, dierendressuur en clownerie hun plaats vinden. Een  schitterende choreografie met zang en dans zorg niet enkel voor verwondering en vervoering maar ook ontroering.

Circus Barones slaat van woensdag 30 september tot en met zondag 4 oktober haar tent op op het Gravenplein in Beveren. Er zijn voorstellingen op woensdag 30 september om 15 uur, vrijdag 2 oktober om 18 uur, zaterdag 3 oktober om 15 en 18 uur en op zondag 4 oktober om 11 en 15 uur.  Tickets zijn in voorverkoop verkrijgbaar vanaf dinsdag 29 september van 11 tot 12 uur en telkens een uur voor de start van de voorstelling. 

 

Om te voldoen aan alle coronavoorschriften, werd de tent gepast ingericht. Hierdoor kunnen er slechts maximum 200 toeschouwers per voorstelling binnen. Een overzicht van de genomen coronamaatregelen is terug te vinden op circusbarones.com en de facebookpagina Circus Barones.  (mb)

info:  circusbarones.com