STEKENE.  Dit najaar komt er opnieuw een editie van ‘Kunst in de vitrine’. Daarbij stellen lokale kunstenaars werken tentoon in de etalage of voortuin van een plaatselijke handelaar. 

"Bij de vorige editie hadden we ongeveer een 50-tal deelnemers.  Ik hoop dat het er nu meer zijn, zowel meer kunstenaars als zelfstandigen die een plaatsje ter beschikking stellen om mensen te laten kennismaken met lokale kunst.", zegt schepen van Cultuur Gunter Van Campenhout. "Je hoeft niet aangesloten bij een kunstenaarsvereniging. Alle lokale kunstenaars komen in aanmerking om deel te nemen."

Kunstenaars en handelaars kunnen inschrijven tot 1 februari 2021, via de daartoe voorziene digitale formulieren op stekene.be of via mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geïnteresseerden kunnen de afsprakennota opvragen bij de dienst Cultuur via het telefoonnummer 03 790 03 71 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De kunstwerken zullen te bezichtigen zijn van 10 september tot en met 14 oktober 2021. (mb)