BEVEREN.  Vandaag, maandag 19 augustus, starten maar liefst drie werven in Melsele.  Om te beginnen hervat Synductis de nutswerken aan de N70. De aannemer start ter hoogte van de Snoeckstraat en zal naar de Schoolstraat toe werken. Dat zal duren tot en met vrijdag 6 september waarna er gewerkt zal worden tussen de Schoolstraat en de Alexander Farnèselaan. 

Tegelijk starten de afbraakwerken van het huis op de hoek van de Spoorweglaan en de Grote Baan/N70. Hierdoor is de Spoorweglaan tot en met 6 september met de auto niet toegankelijk vanaf de N70. Het verkeer van de Spoorweglaan kan dan enkel richting Beveren rijden. 

Tot slot start vandaag ook de heraanleg van de Snoeckstraat. De straat wordt tot aan het kruispunt met de Pauwstraat volledig opgebroken. Er komt een gescheiden rioleringstelsel. Nadien komt er een nieuw wegdek met fietspad langs beide zijden van de weg. 

Tijdens deze werken geldt op de N70 opnieuw enkelrichting richting Beveren. In de richting van Antwerpen moet het verkeer omrijden via de Kalishoekstraat en de Burggravenstraat.  Doorgaand verkeer gebruikt best de E34 en E17. (mb)