BELSELE.  Kerstshoppen met de hond, het is weer eens wat anders. Het kan vanaf zondag 1 december bij Herbafix in Belsele. Herbafix is een label voor natuurlijke hondenvoeding. Elke zondag in december, behalve op 29 december, zijn viervoeters en hun baasje welkom in de Bookmolenstraat 28 om een leuk kadootje te scoren voor mens en hond. Daarnaast is er een doggy bar, een photocorner om een leuke kerstfoto te maken met jouw hond, een kids corner én winterse drankjes en versnaperingen.

"Iedereen verdient een pakje onder de boom, ook onze honden.", vertelt Kristel Fierens, oprichtster van Herbafix. "Hondeneigenaars willen hun trouwe vriend tijdens de feestdagen graag eens extra in de watten leggen. Een nieuw speelgoedje of nieuwe leiband, we hebben keuze genoeg. Toppers tijdens de feestdagen zijn onder andere onze Herbafix-zalmolie met kurkuma die als topping over de voeding gesprenkeld kan worden om brokjes extra smakelijk te maken en gezonde bijtbevers"

Voor wie z’n hond helemaal wil verwennen is de Santa Paw Box het ideale kerstgeschenk.  De box is gevuld met natuurlijke hondenkoekjes, zalmolie met kurkuma, vier zakjes koudgeperste hondenvoeding en totebag. Bovendien doneert Herbafix per verkochte giftbox 5 euro aan een asielhond. 

Kerstshoppen met de hond kan op zondag 1, 8, 15 en 22 december tussen 10.00 uur en 16.00 uur. (mb)