SINT-NIKLAAS. King George Café viert de derde verjaardag met een zomerbar op de site van voormalig metaalbedrijf De Meyer. De oude fabrieksgebouwen maken eind dit jaar plaats voor 94 appartementen. Maar niet voordat King George de site in een zomerbar zal omtoveren. 

De zomerbar wordt ingedeeld in een lounge, dineer en bar area die elk een eigen stijl zullen krijgen. Zo wordt de lounge een exotisch strand met een paar ton zeezand, afgescheiden door een waterpartij. De vroegere kantoren van De Meyer doen dienst als tropische bar én deejaybooth.

De zomerbar zal van 1 augustus tot en met 31 augustus geopend zijn van woensdag tot en met zondag doorlopend van 11 tot 21 uur. Op vrijdag start er van 16 tot 21 uur een after work op het programma. Op zondagnamiddag is het chillen met een cocktail in de hand. Wie liever een hapje gaat eten, kan er terecht voor originele BBQ-gerechten. 

De zomerbar is gelegen in de Nieuwe Molenstraat 136 te Sint-Niklaas. 

Het ‘gewone’ King George Café in de Driekoningenstraat blijft tijdens de pop-up in augustus gesloten en opent de deuren terug op 2 september. (mb)