LOKEREN. De Lokerse Caitlin Baetens (23) dingt samen met 24 andere finalisten mee voor het kroontje van Miss Fashion 2023.

"Het speciale aan deze verkiezing is dat iedereen kan deelnemen, ideale maten of niet", vertelt een enthousiaste Caitlin, "Er is natuurlijk de titel Miss Fashion maar er zijn nog andere titels te winnen en je kan deelnemen aan buitenlandse verkiezingen. Er zijn dus meer mogelijkheden en daarom heb ik deze verkiezing gekozen. Ik sta graag voor de lens. "  De Lokerse schone hoopt met de verkiezingen vooral haar modellencarrière uit te bouwen. Als ze geen miss wordt, hoopt ze wel Miss Photogenic. "Dat zou een bevestiging zijn dat ik goed bezig ben.", luidt het. 

De evaluatie gebeurt op verschillende onderdelen. "Ze kijken naar alles: voorkomen, miss gehalte, taken zoals een eigen vlog maken, zelfpromotie, samenwerken.", vertelt Baetens. Een ander onderdeel zijn de stemmen via de website missfashion.be. 

De finale vindt plaats op 22 oktober in de Eskimofabriek te Gent. Gratis op Caitlin Baetens stemmen kan via missfashion.be. (mb)