SINT-NIKLAAS. Het is gebeurd: de 33ste editie van OLF Nieuwkerken is volledig uitverkocht. Dat maakte de organisatie afgelopen weekend bekend op social media. Wie geen ticket heeft kunnen bemachtigen zal moeten wachten tot volgend jaar of hopen dat er mensen zijn die teveel tickets hebben gekocht en er enkele verkopen. Ook hier is de boodschap om de comments op de sociale mediakanalen van het evenement in de gaten te houden.

Meer dan 5000 jongeren zullen vrijdag in de schaduw van de Nieuwkerkse watertoren uit de bol gaan om het einde van het schooljaar en het begin van de zomer te vieren. Met bekende namen als onder andere DJ F.R.A.N.K,  Omdat Het Kan Soundsystem ft. Average Rob en Ronny Retro staan er een aantal indrukwekkende namen op de affiche. Op een tweede podium mogen vijf beloftevolle nieuwe DJ’s hun mixen draaien.

OLF Nieuwkerken is een organisatie van Scouts Sint-Martinus, Chiro Iris, KLJ Nieuwkerken en KSA Frassati. Zij zijn reeds begonnen met de opbouw zodat de fuif er in al zijn glorie kan staan op 24 juni 2022. "Het is elke keer opnieuw prachtig om te zien hoe we van niets een fenomenale feestwereld kunnen neerzetten en dat met alleen maar vrijwilligers, in 7 dagen.", vertelt organisator Jonas Smolenaers. Ook op de avond zelf kan het team van OLF rekenen op een hele hoop enthousiaste vrijwilligers, gaande van leiding en oudleiding tot ouders en andere enthousiastelingen. "Zonder hen zou de fuif er niet staan", besluit Smolenaers.  (mb)