BEVEREN. Circus Barones slaat van 24 april tot en met 28 april haar tenten op op het Gravenplein in Beveren.  Waar de circusartiesten zich vorig jaar lieten inspireren door een reis rond de wereld, vormen nu sprookjes de inspiratiebron. 

Clown Patatje neemt opnieuw de rol van gastheer op zich. Hij ontvang acrobaten, clowns die de twee uur durende show ‘Surprise’ brengen. De grootste verrassing wordt wellicht een unieke act die voor het eerst in Vlaanderen wordt vertoond: vier jonge Hongaarse dames brengen een act op een draaiende perche carroussel in de nok van de tent. Verder staan er nog acts met dieren, clowns, een Engelse dame met een eigenzinnige taxi op het programma. ‘Surprise’ wordt opgevoerd op een nieuwe piste met een sausje van nieuwe licht- en geluidstechnieken. Circus Barones wordt ondersteund door ‘Vlaanderen verbeelding werkt’ van de Vlaamse Overheid.

Er zijn voorstellingen op woensdag 24 april om 15 uur, vrijdag 26 april om 18 uur, zaterdag 27 april om 14 uur en 18 uur en zondag 28 april om 11 uur en 15 uur. De voorstelling van zondag om 11 uur is een familievoorstelling waarbij volwassenen aan kinderprijzen de voorstelling kunnen bijwonen. (mb)