Hanne Ceulemans

SINT-NIKLAAS. Hanne Ceulemans (25) uit Sint-Niklaas is één van de trotse finalisten van de missverkiezing Miss Fashion. Ze is samen met nog 21 andere kandidaten in de running voor het fel begeerde kroontje. 

Ceulemans, zelf een fervent mode- en beautyblogster op Instagram, werd via dat medium benaderd om deel te nemen. Door de corona liep de hele verkiezingscampagne vertraging op. "Ik was 23 toen ik mij inschreef en ik ben net 25 geworden.", vertelt Hanne Ceulemans. "Wat ik leuk vind aan deze verkiezing is dat je heel goed wordt begeleid om de beste versie van jezelf neer te zetten op de finale. Ook is er ‘Miss Friendship’. Dat is een prijs die door de medekandidaten wordt uitgereikt aan de meest vriendelijke persoon. De verkiezing is dus meer dan mooi zijn." 

Door de verschillende workshops zegt Ceulemans sterk te groeien: "Door workshops leerde ik meer zelfvertrouwen te krijgen en te lopen zoals op de catwalk en op hoge hakken lopen, want dat kon ik nog niet.", bekent Ceulemans. 

Hanne heeft een bachelor Toegepaste Psychologie en is ondertussen full-time aan het werk. Daarnaast is ze ook aan het werk als beauty blogster voor Waasland Shopping. In de modellenwereld heeft ze als ervaring opgedaan als één van de gezichten voor Nina shop en werkte ze reeds eerder als mannequin in de winkel voor Caroline Biss, Xandres en Gigue-shop.

De finale van Miss Fashion vindt plaats op 28 augustus in Theater Elckerlyc in Antwerpen. Wie Hanne Ceulemans wil steunen, kan gratis online op haar stemmen via missfashionofficial.be. (mb)