REGIO. Dit voorjaar gaat Business Netwerk Waasland opnieuw door. In pre-coronatijden kwamen de Wase ondernemers regelmatig samen om te netwerken en elkaar te inspireren. Nu zal dat digitaal gebeuren. Vier Wase ondernemers vertellen over veilig thuiswerken, digitalisatie en hoe als bedrijf te overleven in deze moeilijke periode. 

"We voelen aan dat veel ondernemers nood hebben aan interprofessionele gesprekken en vinden zelf weinig lokale initiatieven terug. Tijd om eens aan de boom te schudden en ondernemers de kans te bieden om terug ‘buiten te komen’. Het is tenslotte nu dat je actie moet ondernemen, je informeren en on top of mind blijven bij B2B partners. Daar draag je morgen, overmorgen of later de vruchten van. Vandaar ook de titel ‘the future starts today’", zegt Vicky Praet, zaakvoerder Kompagnon. "In tegenstelling tot de andere edities, is dit een gratis evenement. Zie het als een soort dankjewel aan iedereen die de afgelopen edities heeft deelgenomen, als een merci aan ondernemers die ondanks alles blijven gaan en voor werk en welvaart in de regio zorgen, als onze manier om de economie een klein beetje vooruit te helpen."

Business Netwerk Waasland vindt plaats op vrijdag 23 april van 12.30 uur tot 14.00 uur. Inschrijven kan via businessnetwerkwaasland.be. (mb)