TEMSE. Webkrant Editietemse.be gaat voor de vierde keer op zoek naar de leukste selfie in de carnavalsfeer in de Verkiezing van de Leukste Carnavalsselfie van groot-Temse. 

Om te kunnen deelnemen aan de  Verkiezing van de Leukste Carnavalsselfie van groot-Temse moet de selfie genomen worden tijdens de carnavalsviering van komend weekend in Temse en moet de selfie te maken hebben met het carnaval. Iedereen kan deelnemen, niet enkel carnavalisten, apart of in groep, maar ook leerlingen van de diverse lagere scholen, tijdens het kindercarnaval, en toeschouwers van de carnavalsstoet.

"De redactie van onze online-krant selecteert tien foto’s uit het  ingezonden aanbod", aldus Kurt Vermeir "Op die foto’s worden punten gegeven door een jury van enkele bekende Temsenaars. Daarbij ondermeer schepen van Toerisme Franky De Graeve (CD&V) en bellenman Gerard Vercauteren."

De winnaar krijgt de ingezonden foto in groot formaat op canvas en prijzen, ter waarde van zowat 300 euro, geschonken door lokale handelaars. De foto, samen met alle contactgegevens (naam, adres en tel/gsm-nr.) moet ten laatste op dinsdag 21 maart 2017 om 20 uur doorgestuurd worden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding ‘Ik heb nota genomen van het reglement’. Het reglement is te lezen op de facebookpagina van de verkiezing: facebook.com/deleukstecarnavalsfoto. (mb)