De Valentijnswedstrijd van Goldies Radio was ook in 2010 weer een schot in de roos! 1650 luisteraars vulden het deelnemingsformulier in op de website. De winnaars werden bekendgemaakt tijdens een speciale uitzending op zaterdag 13 februari. Ze zijn hun prijzen op zaterdag 27 februari gaan afhalen in het kantoor van Scaldis Reizen in het Waasland Shopping Center in Sint-Niklaas.

Mariejose Janssens uit Melsele won een bowlingparty "all-informule" voor 4 personen in Bowlingpaleis in Sint-Niklaas.Johny Van Landeghem uit Beveren won een geschenkmand met 10 Franse topwijnen en champagne. Rene Van Cleemput uit Kruibeke mag met zijn 2 een heel jaar gratis naar de film in Siniscoop in Sint-Niklaas. Marina Vanderveken uit Belsele won een beautyverwendag met lunch voor 2 personen in Thermen Londerzeel.Els De Ryck uit Temse won een lingerieset voor haar en hem van Subliem Lingerie in Sint-Niklaas.Eric Vanhorenbeke uit Bazel sleepte de hoofdprijs in de wacht: een trip van 3 dagen naar Reims in Frankrijk. De hoofdprijs werd geschonken door Scaldis Reizen.

 
Alle winnaars genoten van een heerlijk glaasje bubbels in het kantoor van Scaldis Reizen in het Waasland Shopping Center in Sint-Niklaas.