Rik is de vroegste vogel bij Goldies en zorgt  reeds vanaf 6 uur voor een zeer gevuld 4 uur durend ochtendprogramma. Met een overzicht de regionale pagina's in de kranten, bekende jarigen en de nieuwsfeiten die dag op dag in de geschiedenis gebeurden.
Omstreeks 9.30u is er de 'Cover Story': het échte verhaal achter een hit.

Tom is gastheer in het lunchcafé. Hij wisselt regionale informatie en gebeurtenissen af met de 'Forgotten 45' (bijna totaal vergeten singletjes), nieuws uit de showbizz en het opmerkelijk verhaal van de dag.

Op maandag start hij de nieuwe opgave van het  spelprogramma 'De detective' waarin steeds prachtige prijzen te winnen zijn.

Alain maakt elke werkdag de avondspits een stuk aangenamer met leuke uittips, regioweetjes en gebeurtenissen die dag op dag in de popgeschiedenis gebeurden. Omstreeks half vijf komt Rik langs en zet z’n kokmuts op voor het Solo-moment. Daarin maakt hij een eenvoudig maar smakkelijk gerecht klaar.

De zaterdagochtend zit boordevol met regionale informatie, filmtips van Siniscoop en de agenda met uittips  in onze regio. Tussen 12 en 13 uur vertelt Brigitte van De Wase Dierenbescherming over het reilen en zeilen van de dierenbescherming: Welke dieren er zijn weggelopen of gevonden en welke er nog wachten op een nieuw baasje.

Op zondagochtend van 10 tot 13 uur is het brunchtijd. Goldies gaat terug in de tijd  met de volledige top 10 van een bepaald jaar, aangevuld met de gebeurtenissen de populairste films en platen uit dat jaar.
Tussen 12 en 13 uur is het inpakken en wegwezen: een reisprogramma waarin Guy van Scaldis Reizen een bepaalde reisbestemming in de kijker zet.

Elke zaterdagmiddag, tussen 12 en 13 uur, vertelt Brigitte van De Wase Dierenbescherming vertellen over het wel en wee in bij de dierenbescherming. Verder vertelt ze welke honden er ter adoptie worden aangeboden.

Hond of poes kwijt? Ga eens langs bij het Dierencentrum Waasland in de Stuurstraat 55 te Haasdonk of kijk op wasedierenbescherming.be.

De Wase Dierenbescherming stelt vast dat er steeds meer dieren gratis worden verhandeld via Facebook, wat verboden is.