Lieven is de vroegste vogel bij Goldies en zorgt reeds vanaf 7 uur voor een zeer gevuld 3 uur durend ochtendprogramma met een overzicht van de regionale krantenpagina's, bekende jarigen, nieuwsfeiten die dag op dag in de geschiedenis gebeurden, een filmoverzicht in Siniscoop Sint-Niklaas en verkeersinformatie.

Alain is gastheer in het lunchcafé. Hij wisselt regionale informatie en gebeurtenissen af met de 'Forgotten 45' (bijna totaal vergeten singletjes), nieuws uit de showbizz en het opmerkelijk verhaal van de dag.

Denny neemt u mee in een 3 uur durend programma waar hij ieder uur in de popgeschiedenis duikt en vertelt wat in dat wereldje precies dag op dag gebeurde, verder de Top 3 van een bepaald jaar en een kijkje in de concertagenda voor de komende weken en tenslotte de cultuur agenda.

Op zaterdag ontwaak je samen met Marc. Hij wisselt de leukste oldies met een overzicht van activiteiten die in het weekend plaatsvinden.

Denny start het weekend met een zaterdagochtend boordevol regionale informatie, filmtips van Siniscoop, de agenda met uittips en rommelmarkten.

Alain neemt u iedere zondag mee terug in de tijd naar een wel bepaald jaar. Beginnen doen we met de complete Top 10 van die zondag in dat jaar en de 5 best verkochte singles. In deel 2 krijg je een overzicht van wat er zoal gebeurde dat jaar. In deel drie volgt een overzicht van wie er geboren en overleden is, naar welke films gingen we kijken en hoe was het weer toen.