De jaarlijkse valentijnwedstrijd liep dit jaar tot 12 februari middernacht. Daarbij konden deelnemers kiezen welke prijs ze graag zouden winnaars. Er was keuze uit vijf 'hoofdprijzen'. Onder elke deelnemers werden nog tien etentjes in Bistro D uitgedeeld. 

In de kerstperiode 2021 programmeerden we kerstwensen van celebrities in onze programma's. Daaraan was een wedstrijd gekoppeld: wie drie artiesten kon opnoemen van wie we de kerstwensen hebben uitgezonden, maakte kans op een etenje voor 2 personen in Bistro D naast Euroshop aan de Puitvoetstraat 5 te Sint-Niklaas. Aan alle deelnemers: bedankt om deel te nemen!

Tot 12 februari kon je deelnemen aan de valentijnswedstrijd. We hanteerden hiervoor het aloude concept waarbij je je favoriete prijs kon kiezen. Daarnaast maakten alle deelnemers kans op een etentje bij Bistro D. 

In december 2021 hield Goldies Radio een enquête waarin werd gepeild hoe luisteraars naar Goldies luisteren. Aan iedereen die heeft deelgenomen: dankjewel!

Deelnemers aan de bevraging maakten, door hun adresgegevens in te vullen, kans op drie bowlinggames in Bowling Paleis aan de Plezantstraat 264 te Sint-Niklaas. De waardebonnen zijn lange periode geldig, waardoor ze gebruikt kunnen worden wanneer de coronamaatregelen dat toelaten. Alle winnaars zijn per email verwittigd en mogen binnenkort een brief met hun prijs in de bus verwachten. 

SINT-NIKLAAS. De winnaars van de valentijnwedstrijd werden op zondag 27 februari 2022 uitgenodigd voor de prijsuitreiking met een hapje en een drankje in Bistro D in Sint-Niklaas. Drie winnaars konden niet aanwezig zijn. Hier krijg je alvast een paar sfeerfoto's mee van het aangenaam samen zijn en boeiende gesprekken.  

SINT-NIKLAAS. Van vrijdagavond tot zondagavond werd in ‘t Bauhuis te Sint-Niklaas de vijftiende editie van wijnbeurs Foire du Vin georganiseerd. Zo’n 2500 wijnliefhebbers bezochten de beurs met meer dan 40 exposanten uit binnen- en buitenland. Ook Goldies Radio was aanwezig.