In de kerstperiode 2021 programmeerden we kerstwensen van celebrities in onze programma's. Daaraan was een wedstrijd gekoppeld: wie drie artiesten kon opnoemen van wie we de kerstwensen hebben uitgezonden, maakte kans op een etenje voor 2 personen in Bistro D naast Euroshop aan de Puitvoetstraat 5 te Sint-Niklaas. Aan alle deelnemers: bedankt om deel te nemen!

Van 6 tot en met 8 maart vindt de 15-editie van Foire du Vin plaats in Sint-Niklaas. Met meer dan 50 wijnboeren-exposanten, die allemaal kwaliteitswijnen aanbieden, is de Foire du Vin dé afspraak van het voorjaar voor de vele wijnliefhebbers tot ver buiten de regio. Alle wijnstreken van Frankrijk zijn vertegenwoordigd: Bordeaux, Bourgogne, Champagne, Beaujolais, Loire, Elzas, Languedoc, Provence, Languedoc, Vallée du Rhône, enz….

In december 2021 hield Goldies Radio een enquête waarin werd gepeild hoe luisteraars naar Goldies luisteren. Aan iedereen die heeft deelgenomen: dankjewel!

Deelnemers aan de bevraging maakten, door hun adresgegevens in te vullen, kans op drie bowlinggames in Bowling Paleis aan de Plezantstraat 264 te Sint-Niklaas. De waardebonnen zijn lange periode geldig, waardoor ze gebruikt kunnen worden wanneer de coronamaatregelen dat toelaten. Alle winnaars zijn per email verwittigd en mogen binnenkort een brief met hun prijs in de bus verwachten. 

Tussen 1 en 7 februari liep onze Valentijnswedstrijd. Volgens het gekende principe konden deelnemers hun prijs naar voorkeur aanduiden. 

SINT-NIKLAAS. Van vrijdagavond tot zondagavond werd in ‘t Bauhuis te Sint-Niklaas de vijftiende editie van wijnbeurs Foire du Vin georganiseerd. Zo’n 2500 wijnliefhebbers bezochten de beurs met meer dan 40 exposanten uit binnen- en buitenland. Ook Goldies Radio was aanwezig.

Tussen 13 en 26 december 2019 liep onze kerstwedstrijd. De prijsvraag was:hoeveel lichtjes branden er in onze kerstboom a.d.h.v. een foto van de kerstboom in onze studio. Op 11 janauri werden de winnaars uitgenodigd om hun prijs in ontvangst te nemen.