Winnaars wedstrijd rond Foire du Vin 2019

Van 8 tot en met 10 maart vindt de 14-editie van Foire du Vin plaats in Sint-Niklaas. Met meer dan 50 wijnboeren-exposanten, die allemaal kwaliteitswijnen aanbieden, is de Foire du Vin dé afspraak van het voorjaar voor de vele wijnliefhebbers tot ver buiten de regio. Alle wijnstreken van Frankrijk zijn vertegenwoordigd: Bordeaux, Bourgogne, Champagne, Beaujolais, Loire, Elzas, Languedoc, Provence, Languedoc, Vallée du Rhône, enz….

Wie het spelformulier invulde, maakte kans op volgende prijzen:
- 25 duo toegangstickets + gratis degustatie glas
- 5 waardebons van € 50 voor aankopen tijdens de wijnbeurs

Op de wijnbeurs zelf loopt nog een extra wedstrijd waarbij 2 wijnmanden op het spel staan.

aankoopbon 50 euro
Ilse Van Der Stoelen
Martina Van Campe
Paul Van Kerckhove
Peggy Rombaut
Ria Van Broeck

duotickets
Anne-Marie De Rycke
Anny Peeters
Arthur Van Landeghem
Bart Verhallen
Beatrice Vandenbergen
Bert Huyghe
Clara Robinson
Daniel Bolsens
Denise roelandt
Dirk De Roeck
François De Bock
Hugo de Bondt
Ilse Dullaert
Jacquet Gino
Karin Berckmoes
Kim Vertenten
Kurt Caluwaert
Luc Van Peteghem
Michael De Schepper
Myriam Rijssens
Nadine Badts
Patrick Cerpentier
Ronny Vertenten
Rony Van Kerckhove
Steve bolsens

Alle winnaars hebben een mailtje ontvangen (mits een geldig emailadres was ingevuld).

Op de wijnbeurs zelf organiseren we nog een wedstrijd waar twee bezoekers een wijnmand kunnen winnen.

De vaderdagwedstrijd is afgelopen. Bij deze wedstrijd bevatte de prijzenpot vijf gevulde coolbags van Chocolade Guylian. In elke coolbag zitten twee doosjes originele zeevruchten, een doosje zeepaardjes crunchy biscuit, een doosje zeepaardjes caramel en twee temptations, een assortiment van voorverpakte zeepaardjes. Deelnemers konden gokken op het gewicht van de coolbag met inhoud.  Het correcte antwoord is 1437 gram. 

SINT-NIKLAAS. Tussen 2 en 8 februari liep op Goldies Radio de Valentijnwestrijd editie 2019. Net zoals voorgaande jaren konden deelnemers zich inschrijven voor één van de vijf prijzen, zijnde een romantisch etentje voor 2 personen in Restaurant De Veehandel in Temse, een geschenkmand gevuld met Champagne en Franse topwijnen, een exclusief chocolade assortiment (aangeboden door Chocolaterie Guylian in Sint Niklaas), een luxe relaxdag voor 2 personen in Thermen Londerzeel (inclusief inclusief Aloë - Vera verzorgingprodukten) en fondue & bowling partyformule voor 2 personen, van aperitief tot dessert alles  à volonté + 2 bowlinggames in het  Bowlingpaleis te Sint-Niklaas.

Tussen zondag 25 maart 00.00 uur en zaterdag 31 maart 23.59 liep de paaswedstrijd in samenwerking met chocoladeproducent Guylian uit Sint-Niklaas. Een hele week lang konden luisteraars en bezoekers van onze website een gokje wagen op het aantal paaseitjes er verstopt lagen rond onze paashaas. Het correcte antwoord was 147.

Tussen 7 en 14 september liep bij Goldies Radio de Guylian Fruit-wedstrijd. De hamvraag was: "Welke 3 fruitsoorten worden door Guylian met donkere - of melkchocolade omhuld voor het vervaardigen van de afgebeelde Guylian artisanale Belgische chocolades?" De prijs bestond uit drie zakjes Guylian-chocolade met de smaken bosbessen, rozijnen en veenbessen. 

Van 12 tot en met 15 maart liep de wedstrijd waarbij 7 duotickets voor het concert van Beatles By Girls in GC De Route op zaterdag 17 maart te verdienen waren. De vrouwelijke band laten de muziek van The Beatles herleven. Dit zijn de winnaars: Luc Van Landeghem, Paul Callebaut, Andrea De Gendt, Sonja Hermans, Freddy De Maeyer, Linda Muts en Willienne De Clercq. Alle winnaars hebben een mail met praktische info ontvangen.