Bij Goldies Radio kon je in 2008 prachtige prijzen winnen met The Magic Box!

 

Patrick Heyndrickx won op 26 november een draagbare radio-cd-speler, 3 topfilms op dvd, 2 toegangstickets voor Siniscoop en een bowling-arrangement in Bowlingpaleis in Sint-Niklaas. 

Annemarie Maes won op 25 november een winterset, een antiviesdeken, 2 toegangstickets voor Siniscoop en een brunch in Bell’s Café in Sint-Niklaas.

 

Peter Van Luyck won op 10 november een dvd van Roy Orbison, een bowling-arrangement in Bowlingpaleis in Sint-Niklaas en 2 toegangstickets voor de Kerstbeurs.

 

Frank Verhulst won op 30 oktober een exclusieve The Golden Years-dvd, 2 toegangstickets voor The Golden Years, 2 toegangstickets voor de Kerstbeurs en 5 krasloten.

 

Geert De Borger won op 16 oktober een mini-stereoketen en 2 toegangstickets voor Siniscoop.
 
 

Stefaan Farazijn won op 27 juni 3 cd’s met Golden Oldies, een brunch in Bell’s Café in Sint-Niklaas, 4 toegangstickets voor Siniscoop en 32 krasloten.

 

Jacqueline Cooreman won op 17 juni een digitaal fototoestel van Kodak en 23 krasloten.

 

Luc Stoop won op 9 juni één jaar lang gratis carwash bij autobedrijf Marc Van Daele in Sint-Niklaas en 11 krasloten.

 

Cindy Stevens won op 4 juni een kist met 3 Franse klassewijnen, een ’all-in fondue bowling party’ in Bowlingpaleis in Sint-Niklaas en 67 krasloten. 

 

Alfons Boone won op 15 mei de cd-verzamelbox Hot on the Highway, een brunch in Bell’s Café in Sint-Niklaas, een dagtrip voor 2 personen naar Amsterdam en 24 krasloten. 

 

Annemie Verhulst won op 6 mei een dubbele friteuse en 13 krasloten. 

 

Peter Van Luyck won op 29 april een dvd-verzamelbox van Bonanza, 2 toegangstickets voor Siniscoop in Sint-Niklaas, een brunch in Bell’s Café in Sint-Niklaas en 18 krasloten. 

 

Wilfried Bosman won op 22 april een fles champagne Moët & Chandon, 6 champagneglazen en 6 krasloten. 

 

Willy Pannier won op 17 april de dvd van de film Titanic en 2 toegangstickets voor Siniscoop in Sint-Niklaas.Margot Wouters won op 14 april een verzamelbox met 11 cd’s en een dvd van de 60’s en 22 krasloten. 

 

Reina Smet won op 4 april een dvd-verzamelbox van Witse en 23 krasloten.