Ook in 2010 kon je prachtige prijzen winnen met The Magic Box!

22 december:
antwoord: Viv Van Dingenen
Pierre Maertens uit De Klinge wint een aankoopcheque van 95 euro, geschonken door Electro VD in Temse, een driegangenmenu voor 2 in Bell’s Café in Sint-Niklaas en een ’2 voor de prijs van 1’-toegangsticket voor Thermen Londerzeel.16 december:
antwoord: oliebol/smoutebol
Freddy Sack uit Nieuwkerken wint een aankoopcheque van 140 euro, geschonken door Electro VD in Temse, een driegangenmenu voor 2 in Bell’s Café in Sint-Niklaas en een ’2 voor de prijs van 1’-toegangsticket voor Thermen Londerzeel.

9 december:
antwoord: Gustave Eiffel
Asthère Janssens uit Stekene wint een aankoopcheque van 175 euro, geschonken door Electro VD in Temse en een driegangenmenu voor 2 in Bell’s Café in Sint-Niklaas.

30 november:
antwoord: nachtmerrie
Raymonda Callu uit Schelle wint een ’2 voor de prijs van 1’-toegangsticket voor Thermen Londerzeel, een driegangenmenu voor 2 in Bell’s Café in Sint-Niklaas en een duoticket voor Siniscoop in Sint-Niklaas.  

10 november
antwoord: apenstaartje
Sandra Maertens uit Klein-Sinaai wint een ’2 voor de prijs van 1’-toegangsticket voor Thermen Londerzeel, een driegangenmenu voor 2 in Bell’s Café in Sint-Niklaas en een duoticket voor Siniscoop in Sint-Niklaas.  

14 oktober
antwoord: schoenlepel
Jenny Perdaen uit De Klinge wint een ’2 voor de prijs van 1’-toegangsticket voor Thermen Londerzeel en een brunch voor 2 in Bell’s Café in Sint-Niklaas.  

11 oktober
antwoord: de wekelijkse markt
Anita Croes uit Sinaai wint een ’2 voor de prijs van 1’-toegangsticket voor Thermen Londerzeel, een brunch voor 2 in Bell’s Café in Sint-Niklaas en een duoticket voor Siniscoop in Sint-Niklaas.

28 september
antwoord: John Fogerty
Monique Roggeman uit Sint-Niklaas wint een ’2 voor de prijs van 1’-toegangsticket voor Thermen Londerzeel en een brunch voor 2 in Bell’s Café in Sint-Niklaas.

24 september
antwoord: huisnummer
Rita Buysen uit Hoboken wint een ’2 voor de prijs van 1’-toegangsticket voor Thermen Londerzeel en een brunch voor 2 in Bell’s Café in Sint-Niklaas.

21 september
antwoord: pashokje
Adrienne Cloostermans uit Bornem wint een toegangticket voor Thermen Londerzeel, een brunch voor 2 in Bell’s Café in Sint-Niklaas, 2 tickets voor Siniscoop in Sint-Niklaas en 2 dubbeldvd’s van FC De Kampioenen.

26 augustus
antwoord: Toon Hermans
Alfons Boone uit Zele wint het boek met cd ’Het beste van Toon Hermans’, een toegangsticket ’2 voor de prijs van 1’ voor Thermen Londerzeel en een brunch voor 2 in Bell’s Café in Sint-Niklaas.

2 juli
antwoord: muizenval
Nadia Van Olmen uit Hamme wint een kistje met daarin 3 klassewijnen uit de Bordeaux-streek in Frankrijk.

21 juni
antwoord: pannenlikker
Walter De Laet uit Rupelmonde wint een kistje met daarin 3 klassewijnen uit de Bordeaux-streek in Frankrijk.

16 juni
antwoord: zandkasteel
Brigitte Verhulst uit Hulst wint een reischeque van 50 euro, geschonken door Reisburo Van Mullem uit Sint-Niklaas.

4 juni
antwoord: Robin Williams
Ina De Kind uit Sint-Gillis-Waas wint een verblijf voor 2 van 8 dagen/7 nachten in de Franse Alpen, geschonken door Skiworld en Scaldis Reizen uit het Waasland Shopping Center in Sint-Niklaas.

2 juni
antwoord: kilt of Schotse rok
Agnes De Block uit Tielrode wint een verblijf voor 2 van 8 dagen/7 nachten in de Franse Alpen, geschonken door Skiworld en Scaldis Reizen uit het Waasland Shopping Center in Sint-Niklaas.

19 mei
antwoord: schapenwolken
Wilfried Bosman uit Sint-Niklaas wint een verblijf voor 2 van 8 dagen/7 nachten in de Franse Alpen, geschonken door Skiworld en Scaldis Reizen uit het Waasland Shopping Center in Sint-Niklaas.

30 april
antwoord: London Eye
Christy Van Wijnendaele uit Willebroek wint een verblijf voor 2 van 8 dagen/7 nachten in de Franse Alpen, geschonken door Skiworld en Scaldis Reizen uit het Waasland Shopping Center in Sint-Niklaas.

15 april
antwoord: mechanische rodeostier
Reina Smet uit Bazel wint een brunch voor 2 in Bell’s Café in Sint-Niklaas.

2 april
antwoord: reistrolley
Monique Roggeman uit Sint-Niklaas wint een reistrolley en badhanddoek, geschonken door Scaldis Reizen uit het Waasland Shopping Center in Sint-Niklaas.

25 maart
antwoord: curling
Vera Janssens uit Rupelmonde wint een kistje met daarin 3 klassewijn uit de Bordeaux-regio en een magnumfles Château Pitot.

15 maart
antwoord: doedelzak
Eddy Loir uit Steendorp wint een reischeque van 50 €, geschonken door Reisburo Van Mullem uit Sint-Niklaas.

9 maart
antwoord: Kraakje Pluimstaart
Chris D’hanens uit Sint-Niklaas wint een dvd-speler.

2 maart
antwoord: Camp David
Hubert Vervliet uit Sint-Niklaas wint een verblijf voor 2 aan de Kust: 1 overnachting op basis van kamer en ontbijt, geschonken door Reisburo Van Mullem uit Sint-Niklaas.

17 februari
antwoord: paspop
Estère Janssens uit Stekene wint een verblijf voor 2 aan de Kust: 2 overnachtingen op basis van kamer en ontbijt, geschonken door Reisburo Van Mullem uit Sint-Niklaas.

2 februari
antwoord: Siniscoop
Brigitte Verhulst uit Hulst wint een prijzenpakket met daarin 3 flessen Bordeaux-wijn, dvd’s van FC De Kampioenen en Vlaamse crimi-series, een gratis wasbeurt voor de auto bij Washbox Sint-Niklaas, een duoticket voor Siniscoop en een etentje in restaurant ’t Spinnewiel in Beveren.

18 januari
antwoord: snelkookpan
François De Block uit Nieuwkerken wint een Waasland Shopping Center Gift Card van 100 €.

12 januari
antwoord: Jill Peeters
Pierre Maertens uit De Klinge wint een Waasland Shopping Center Gift Card van 50 €.

8 januari
antwoord: tsunami
Noella Van de Velde uit Sint-Niklaas wint een Waasland Shopping Center Gift Card van 125 €.