Van zaterdag 6 tot en met vrijdag 12 februari 2016 liep op Goldies Radio de 'Valentijnswedstrijd 2016': luisteraars konden aan de hand van een dagelijks codewoord meedingen naar één van vijf prachtige prijzen. Op zaterdag 13 febuari 2016, tussen 12 en 13 uur, werden de winnaars opgebeld. Volgens de spelregels zag, wie niet bereikbaar was, de prijs aan zich voorbijgaan. Alle winnaars waren bereikbaar.  De redactie dankt iedereen voor het deelnemen en de leuke reacties. Ook een dankjewel aan de sponsors die deze wedstrijd mogelijk maakten.

Dit zijn de winnaars:

Agnes De Block: Ballonvaart voor twee personen boven het Waasland, inclusief een champagne ballondoop met certificaat (aangeboden door Airventure Ballooning - Vrasene)

Tatyjana Thierens: Eén jaar gratis met twee naar de bioscoop (aangeboden door Siniscoop - Sint-Niklaas)

Roland Apers: Een weekend voor twee personen naar Oostende: twee overnachtingen met ontbijtbuffet en 4-gangendinner (aangeboden door Scaldis Reizen - Sint-Niklaas)

Willienne De Clercq: Beautycruise voor twee in de beautyfarm, inclusief welkomstdrankje, lunch of dinner (aangeboden door Thermen Londerzeel)

Robert Pauwels: Fondue bowling party voor twee personen: van aperitief tot desset inclusief 10 bowlinggames (aangeboden door Bowlingpaleis - Sint-Niklaas)

UPDATE: prijsuitreiking

Op zaterdag 21 februari 2016 werden alle prijswinnaars uitgenodigd om hun prijs in ontvangst te nemen, uiteraard vergezeld van een natje en een droogje.

Agnes De Block

 

Tatyjana Thierens

 

Roland Apers

 

Willienne De Clercq

 

Robert Pauwels