SINT-NIKLAAS. Tussen 2 en 8 februari liep op Goldies Radio de Valentijnwestrijd editie 2019. Net zoals voorgaande jaren konden deelnemers zich inschrijven voor één van de vijf prijzen, zijnde een romantisch etentje voor 2 personen in Restaurant De Veehandel in Temse, een geschenkmand gevuld met Champagne en Franse topwijnen, een exclusief chocolade assortiment (aangeboden door Chocolaterie Guylian in Sint Niklaas), een luxe relaxdag voor 2 personen in Thermen Londerzeel (inclusief inclusief Aloë - Vera verzorgingprodukten) en fondue & bowling partyformule voor 2 personen, van aperitief tot dessert alles  à volonté + 2 bowlinggames in het  Bowlingpaleis te Sint-Niklaas.

Op zaterdag 9 februari tussen 11 en 12 uur werden de prijswinnaars opgebeld tijdens een live programma. Wie de telefoon niet opnam, zag zijn/haar prijs doorgaan naar de volgende winnaar in de rij. Iedereen die we opbelden nam de telefoon op. 

Dit zijn de gelukkige winnaars:

Kimberly Selis won het romantisch etentje voor 2 personen in Restaurant De Veehandel in Temse

Herman Verniers won de geschenkmand gevuld met Champagne en Franse topwijnen (geschonken door Goldies Radio)

Evelien Colman koos en won een exclusief chocolade assortiment, aangeboden door Chocolaterie Guylian in Sint Niklaas

Ignes won de luxe relaxdag voor 2 personen in Thermen Londerzeel (inclusief inclusief Aloë - Vera verzorgingprodukten)

Walther Daelman won de fondue & bowling partyformule voor 2 personen, van aperitief tot dessert alles  à volonté + 2 bowlinggames in het Bowlingpaleis te Sint-Niklaas

de wedstrijdaffiche: